Asi nosím drevo do lesa, ale nedalo mi to - takéto kuriatko máme víkend čo víkend a môjmu preberačnému decku to aj skutočne CHUTÍ!!!! Takže si to rozhodne zaslúži zvečnenie aspoň na Vareche, keďže pochybujem, že by mi to uznali ako súčasť národného dedičstva... :-D Viem, že každý má svoju vlastnú marinádu, ktorá mu chutí najlepšie...toto je tá moja!
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 celá hlavička |
|
3 čerstvé vetvičky |
|
5 lístkov |
|
1 PL (alebo slnečnicový) |
|
1 PL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Všetky suroviny okrem masla zmiešame a kuracie nakrájané na stredne veľké kúsky do neho naložíme. Necháme odležať v chladničke. Potom na panvici rozpustíme maslo a mäso spolu so zvyškom omáčky na ňom opečieme. Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Diskusia k receptu
2 komentáre k receptuPridaj komentár k receptu: