Foto: Matus113
Vhodné pre návštevy, môžeme podávať aj na sudeno, pri rôznych oslavách.
4-5
porcie
porcie
120 minút
príprava
príprava
90 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Lístkové cestíčko rozkrájame na 4 časti. Rozvaľkáme ho na múke.
- 2
Kuracie prsia nakrojíme na plátok, osolíme, okoreníme a naplníme ingredienciami (napr. brokolica, šampiňóny, špargľa, oravská slaninka, plátkový syr).
- 3
Naplnené kuracie mäso obalíme šunkou a dáme na cestíčko. Všetko zabalíme do bochníka. Bochník potrieme žĺtkom a dáme na vymastený plech. Posypeme rascou alebo mandľami.
- 4
Dáme pomaly piecť na 150 - 170 stupňov do vopred vyhriatej trúby. Pečieme 1,5 hodiny. Nakrájame a podávame buď teplé alebo studené.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu