Kuracie prsia v karí marináde fotorecept
Kuracie prsia na tento spôsob sú veľmi chutné a šťavnaté. Mäsko je za pár minút upečené a preto sa to hodí najmä na uponáhľané, alebo "relaxačné" dni :-) V oboch prípadoch určite oceníte túto skvelú rýchlovku.
Zdroj: https://cesminazuenal.blogspot.com/2020/09/kuracie-prsia-v-curry-marinade.html?m=1
Suroviny
2 ks |
|
Na marinádu: | |
6 PL |
|
2 KL hustý |
|
2 zarovnané KL |
|
1 KL |
|
4 PL |
|
2 kopcovité KL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Najprv si pripravíme všetko čo budeme potrebovať.
-
2
V jednej miske si na marinádu zmiešame všetky uvedené prísady a aj prsia si nakrájame na ľubovolné kúsky. Ja krájam prsia na hrubšie pásy, tak to máme radi :-) Napokon mäso naložíme do marinády a dáme aspoň na 1 noc do chladničky. Ja toto mäso pripravím niekedy aj 2-3 dni vopred.
-
3
V deň pečenia urobím najprv prílohu a až potom mäso, ktoré pred podávaním vyberiem z marinády a z oboch strán opečiem. Je hotové raz-dva :-)
-
4
Prílohu si zvolí každý podľa chuti :-) Kľudne si mäso môžete dať aj medzi žemľu a obložiť zeleninou a pridať dresing alebo tatársku na to :-) Prajem dobrú chuť!
-
5
Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com alebo na Youtube
Milá @evanaaa to čierne korenie dá inú chuť než čili :-) tu nejde len o štiplavosť. A biele je zas niečo iné :-) Ale rob ako myslíš, ako je tebe dobre. Chutné to bude určite tak či tak :-) Pozdravujem.
Ano jogurtové marinády sú fakt velmi dobré , robím ich tiež niekolko :-) Vdaka za komentík.