Kuracie prsia

Kuracie prsia v karí marináde (fotorecept)

Autor receptu: cesminaz

Kuracie prsia na tento spôsob sú veľmi chutné a šťavnaté.* Mäsko je za pár minút upečené a preto sa to hodí najmä na uponáhľané, alebo "relaxačné" dni :-) V oboch prípadoch určite oceníte túto skvelú rýchlovku.

Suroviny

Postup

  1. Najprv si pripravíme všetko čo budeme potrebovať.
  2. V jednej miske si na marinádu zmiešame všetky uvedené prísady a aj prsia si nakrájame na ľubovolné kúsky. Ja krájam prsia na hrubšie pásy, tak to máme radi :-) Napokon mäso naložíme do marinády a dáme aspoň na 1 noc do chladničky. Ja toto mäso pripravím niekedy aj 2-3 dni vopred.
  3. V deň pečenia urobím najprv prílohu a až potom mäso, ktoré pred podávaním vyberiem z marinády a z oboch strán opečiem. Je hotové raz-dva :-)
  4. Prílohu si zvolí každý podľa chuti :-) Kľudne si mäso môžete dať aj medzi žemľu a obložiť zeleninou a pridať dresing alebo tatársku na to :-) Prajem dobrú chuť!
  5. Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com alebo na Youtube