5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 5ks |
|
| 2pl |
|
| 1ks mladá nie velká |
|
| podľa potreby ,korenie,rasca drvená,sladká paprika |
|
| 1ks |
|
| 3pl+2pl +strúhanka |
|
| podľa potreby na obalenie |
|
| 1dl na vyprážanie |
|
| šalát: | |
| 100g |
|
| 2-3 ks |
|
| 2pl |
|
| 1pl |
|
Postup
-
1
Očistíme si tekvicu posolíme a dáme 1čl dr. rasce a varíme do mäkka
-
2
z uvarenej zlejeme čo najviac vody..
-
3
zamiešame s detskou krupicou a pridáme aj strúhanku,nezabudnime na vejce,v strúhanke si vyformujeme,buď placky,alebo krokety a vypražíme ich...
-
4
potom si urobíme šalát,polníček šalát vyumývame a potrháme na menšie kusy a pridáme na kocky nakrájané paradajky pokvapkáme olivovým olejom a jogurtovým dresingom a je hotový..
-
5
posledné sme si nechali kuracie prsia,lebo je s nimi najmenej roboty,posolíme pokoreníme a opaprikujeme a opražime s každej strany,pod pokrievkou do mäkka a podávame...
-
6
môžeme podávať mäsko, tekvicová placka a šalát.DOBRÚ CHUŤ!









Diskusia k receptu