Pôvodne to bolo z bravčového mäska a varieval ho manžel. Teraz ho varím ja ale z kuracieho :-) Hodí sa k tomu ryža. Je Zobraziť celý popisPôvodne to bolo z bravčového mäska a varieval ho manžel. Teraz ho varím ja ale z kuracieho :-) Hodí sa k tomu ryža. Je to rýchle, chutné a nič sa tým nepokazí :-)
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na drobno a pražíme "do sklovita". Potom uberieme z teploty, posolíme a ešte trošku dusíme kým nezačne byť kašovitá.
- 2
Kuracie prsia nakrájame buď na pásiky alebo rezne alebo kocky alebo ... pridáme k cibuli, zvýšime teplotu a občas premiešame kým sa nezrazia bielkoviny. Medzitým nakrájame väčšiu cibuľu napr. na kolieska. Počkáme kým mäsko pustí šťavu, pridáme k nemu cibuľu a za pol. lyžicu horčice, soľ, korenie. Podusíme (príp. dolejeme vodu).
- 3
Ešte dochutíme (ak je treba u mňa je treba vždy). Podávame s ryžou ... a hmm keď sa do ryže pridá petržlenová vňať a napr. kukurica ... mnam :-) Dobrú chuť vám prajem
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu