Kuracie prsia s horčicou a cibuľou

perinbabba - fotkaperinbabba, 13. októbra 2013

Pôvodne to bolo z bravčového mäska a varieval ho manžel. Teraz ho varím ja ale z kuracieho :-) Hodí sa k tomu ryža. Je Zobraziť celý popisPôvodne to bolo z bravčového mäska a varieval ho manžel. Teraz ho varím ja ale z kuracieho :-) Hodí sa k tomu ryža. Je to rýchle, chutné a nič sa tým nepokazí :-)

Suroviny

1 ks
1 ks
1 PL




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame na drobno a pražíme "do sklovita". Potom uberieme z teploty, posolíme a ešte trošku dusíme kým nezačne byť kašovitá.

  2. 2

    Kuracie prsia nakrájame buď na pásiky alebo rezne alebo kocky alebo ... pridáme k cibuli, zvýšime teplotu a občas premiešame kým sa nezrazia bielkoviny. Medzitým nakrájame väčšiu cibuľu napr. na kolieska. Počkáme kým mäsko pustí šťavu, pridáme k nemu cibuľu a za pol. lyžicu horčice, soľ, korenie. Podusíme (príp. dolejeme vodu).

  3. 3

    Ešte dochutíme (ak je treba u mňa je treba vždy). Podávame s ryžou ... a hmm keď sa do ryže pridá petržlenová vňať a napr. kukurica ... mnam :-) Dobrú chuť vám prajem

Diskusia k receptu

pacik
Rýchle a určite aj dobré, ukladám a vyskúšam. Škoda, že nemáš foto, určite by recept zaujal viac :-)
pacik
Sľúbila som, že vyskúšam, ale stalo sa tak až dnes. Okrem cibule som k záveru dusenia prisala aj zelenú papriku a pór. Veľmi nám chutilo a v tejto horúčave bolo fajn, že bolo aj rýchlo hotovo. Takže si zaslúžiš aj mojich 5* :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia