Recept ma naučila jedna spolubyvajúca tenkrát v Dubline. Jako to býva ohrňala som nos nadtýmto skvelým jedlom a dnes mi nesmie chýbať v jedálníčku. A Zobraziť celý popisRecept ma naučila jedna spolubyvajúca tenkrát v Dubline. Jako to býva ohrňala som nos nadtýmto skvelým jedlom a dnes mi nesmie chýbať v jedálníčku. A tak sa s Vami rada o recept podelím..
príprava
Postup
-
1
Ciblľu pokrájame na jemno, a speníme do ružova, pridáme na kocky pokrájané mäsko a sprudka opražíme a podlejeme troškou vody a dusíme.Medzitým si scedíme ananás..
- 2
Ked máme masko makké pridáme ananás a spolu dusíme do makka. Medzitým si pripravíme 1/2 litrový pohár, kde dáme pochuťkovú smotanu, 2 PL polohrubej múky a ananásovú šťavu, mlieko podľa potreby.
- 3
Keď máme všetko makke vylejme tam smotanovú zátrepku a necháme to celé prejsť varom..Nakoniec dochutime solou, mletým čiernym korením a vegetou. Prajem všetkým dobrú chuť je to výborná pochúťka:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu