Foto: ferno
Postup
-
1
umyte kuracie prsia rozrezeme,tak aby vtnikla kapsicka.naplnime syrom,napr goudou,alebo gorgonzolou.popripade mozte pridat este aj sunku.takto naplnene prsia zabalime do schwarzwaldskej sunky.
- 2
na panvici si roztopime trochu masla a prsia na nom opecieme s kazdej strany.ja vzdy zacinam tou kde sa spaja sunka.vyberieme z panvice a udrzujeme v teple. do panvice pridame trochu masla a osmazime na platky nakrajanu cibulu a sampiony.podlejeme bielym vinom a trochou kuracieho vyvaru. kuracie prsia vratime do panvice a chvilu podusime.dochutime ciernym korenim.
- 3
ako prilohu podavame napr opekane zemiaky
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu