Kuracie prsia na karí v parnom hrnci fotorecept
Foto: bibia1
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia umyjeme, naklepeme a ochutíme koreninami a pretlačeným cesnakom.
-
2
Do jednej z nádob dáme ryžu s vodou, 1 cm nad ryžu, osolíme a do druhej mrazenú zeleninu ochutenú soľou.
-
3
Zapneme parák na 40 minút a paríme. :)
-
4
Po uplynutí času zaznie vytúžený signál, že je hotovo, a môžeme podávať. Rýchlo, zdravo a chutne. Výpek môžeme použiť na poliatie ryže, ako šťavu alebo zahustiť a podávať ako omáčku. Dobrú chuť :)
@bogar , ja som ho kúpila za niečo vyše 100 € v obchode, ale, keď som ho objednávala mame cez net, tak ma vyšiel 79 €. Ako vidíš receptíky v pare, dá sa robiť na ňom všetko, vyskúšala som aj cestovinu a bola super. Myslím, že tu len fantáziu a hlavne nebáť sa to vyskúšať :). Teším sa, že pribudnú ďalšie vareškárky, ktoré budú prispievať aj do rubriky Parný hrniec :)
Ivka, už teraz sa teším, ako sa budeš tešiť pod stromčekom :)
daj potom vedieť, ako sa ti s ním pracovalo, aký máš vlastne typ hrnca, a či vám chutilo
cestovinu som robila tiež len raz v granadíri, kukni recept, ak máš chuť, a urobili sa super, takže hurá do varenia :)
ak budeš mať chuť, kľudne si pozri rubriku Parný hrniec, je tam kooopu krásnych a chutných receptíkov
a ďakujem :)