Kuracie lasagne

redakcia - fotkaredakcia, 16. októbra 2009
2
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 plátkov
1 ks
300 g
1 ks
80 g
50 g
30 g




Postup

  1. 1

    Nadrobno pokrájanú cibuľu urestujeme na oleji. Pridáme najemno pomleté kuracie mäso, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme mletou sladkou červenou paprikou a spolu opečieme. Ochutíme kečupom, pridáme paradajkové pyré, premiešame a pod pokrievkou udusíme domäkka. Odstavíme z ohňa a do mäsa prisypeme najemno postrúhaný eidam.

  2. 2

    Plátky lasagní pripravíme podľa návodu. Na dno vymastenej zapekacej misy dáme plátok cesta a potrieme ho mäsovou plnkou. Takto postupujeme až do naplnenia misy a skončíme cestom. Ementál nahrubo postrúhame, zmiešame s kúskami pokrájanej mozarelly a vrchné cesto posypeme syrom.

  3. 3

    Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Posypeme lístkami petržlenovej vňate a podávame so šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia