Kuracie lasagne
Autor receptu: redakcia
2 porcie |
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Nadrobno pokrájanú cibuľu urestujeme na oleji. Pridáme najemno pomleté kuracie mäso, osolíme, okoreníme
mletým čiernym korením, posypeme mletou sladkou červenou paprikou a spolu opečieme. Ochutíme kečupom, pridáme paradajkové pyré, premiešame a pod pokrievkou udusíme domäkka. Odstavíme z ohňa a do mäsa prisypeme najemno postrúhaný eidam.
- Plátky lasagní pripravíme podľa návodu. Na dno vymastenej zapekacej misy dáme plátok cesta a potrieme ho mäsovou plnkou. Takto postupujeme až do naplnenia misy a skončíme cestom. Ementál nahrubo postrúhame, zmiešame s kúskami pokrájanej mozarelly a vrchné cesto posypeme syrom.
- Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Posypeme lístkami petržlenovej vňate a podávame so šalátom.
|