Kuracie lasagne

Autor receptu: redakcia

2
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Nadrobno pokrájanú cibuľu urestujeme na oleji. Pridáme najemno pomleté kuracie mäso, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme mletou sladkou červenou paprikou a spolu opečieme. Ochutíme kečupom, pridáme paradajkové pyré, premiešame a pod pokrievkou udusíme domäkka. Odstavíme z ohňa a do mäsa prisypeme najemno postrúhaný eidam.
  2. Plátky lasagní pripravíme podľa návodu. Na dno vymastenej zapekacej misy dáme plátok cesta a potrieme ho mäsovou plnkou. Takto postupujeme až do naplnenia misy a skončíme cestom. Ementál nahrubo postrúhame, zmiešame s kúskami pokrájanej mozarelly a vrchné cesto posypeme syrom.
  3. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Posypeme lístkami petržlenovej vňate a podávame so šalátom.