Kuracia živánska

klaura - fotkaklaura, 21. februára 2010
Kuracia živánska
Foto: klaura

Ponúkam Vám veľmi jednoduchý a pritom chutný recept, ktorý zvládnu určite všetci. Aj manželia ktorí zvyčajne nevaria ním môžu prekvapiť svoje drahé polovičky. Zobraziť celý popisPonúkam Vám veľmi jednoduchý a pritom chutný recept, ktorý zvládnu určite všetci. Aj manželia ktorí zvyčajne nevaria ním môžu prekvapiť svoje drahé polovičky. :)

6
porcií
20 minút
príprava
60 minút
na 200 °C

Suroviny

0,5 kg
0,5 kg
3 ks
4-6 ks
4 ks
2 strúčiky
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Pečienky nakrájame na väčšie kúsky a rozložíme do pekáča, tak isto aj kuracie mäsko, klobásky nakrájame na 3cm kúsky, tak isto aj kuracie alebo aj iné párky. Nakrájame papriky, cibuľu, cesnak, rovnomerne uložíme v pekáči. Posypeme grilovacím korením, čiernym mletým korením a posolíme. Podlejem troškou vody, jemne premiešame, zakryjeme alobalom a dáme do rúry piecť na 1 hodinu. 15 minút pred koncom pečenia odstránime alobal a zapečieme.

  2. 2

    Raz som pridala aj ochutené guličky z mletého mäsa a bolo to výborné. Tak isto aj koreniť možno podľa vlastnej chuti a fantázie.

  3. 3

    Podávame s varenými zemiakmi, alebo čerstvým chlebíkom a pivom.

Diskusia k receptu

klaura
Musím sa priznať, že ja párky nedávam, ale klobáska sa nesmie vynechať ! Dodá jedlu správny šmrnc. :)
klaura
korecpatrik: určite sa ti vydarí, držím palce :)
milan2
Vyzerá to fantasticky, určite to vyskúšam, už sa veľmi teším.
klaura
cistinka: ďakujem, som sa prekvapila :)
uvarsisam
supeeeeer, hneď idem kúpiť suroviny a zajtra bude obed, dnes už mám navarené.......škoda!!!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia