Kuracia saltimbocca na paprikovom šaláte
Zoltán Bako
šéfkuchár reštaurácie Restaurant 70 v Ostrove, 26. mája 2014
šéfkuchár reštaurácie Restaurant 70 v Ostrove, 26. mája 2014
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia očistíme, zbavíme kože a rozrežeme na dve časti. Každú osolíme, okoreníme, položíme list šalvie a zavinieme s parmskou šunkou. Závitky opečieme na grile zo všetkých strán.
- 2
Paprikový šalát: Papriku škrabkou na zeleninu zbavíme kože, nakrájame ju na rovnaké kúsky a v olivovom oleji ju s trochou šalvie a rozmarínu udusíme domäkka. Osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu