30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené a umyté kurča dáme do chladnej vody a varíme. Po 30 minútach pridáme petržlen, mrkvu a zeler. Medzitým karfiol rozoberieme na ružičky, uvaríme v osolenej vode a precedíme. Zemiaky uvaríme, olúpeme a nakrájame na malé kocky.
- 2
Keď je kurča mäkké, polievku precedíme, mäso oberieme z kostí a nadrobno nakrájame. Mrkvu, zeler a petržlen nakrájame nadrobno a dáme spolu s mäsom do šalátovej misy. Všetko dobre premiešame a ochutíme soľou a mletým čiernym korením. Pridáme hrášok, zemiaky a karfiol.
- 3
Ešte raz všetko premiešame so 150 ml majonézy. Zvyšnú majonézu nalejeme navrch šalátu a ozdobíme ho nasekanou petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu