Mám rada toto jedlo kvôli ľahkej príprave a vždy je dobrou lahkou večerou, zasýti a neuškodi pri večernom vyjedaní chladničky. S kolegyňami ho máme Zobraziť celý popisMám rada toto jedlo kvôli ľahkej príprave a vždy je dobrou lahkou večerou, zasýti a neuškodi pri večernom vyjedaní chladničky. S kolegyňami ho máme skoro každý týždeň s rôznymi obmenami. Vhodný je aj na servirovanie navšteve, ak ho pekne nazdobíte do misiek.
porcií
príprava
Postup
-
1
Mäso a ananás nakrájame na približne rovnaké 2cm kúsky, pridáme mandarinky bez šťavy , čerešne bez šťavy, mandle, arašidy a okoreníme trochou čierneho korenia a sladkou paprikou podľa chuti. Zmes dobre premiešame.
- 2
Do bielych jogurtov pridáme kečup, koňak, citronovú šťavu, 2 lyžičky mandarínkovej šťavy a 2 lyžičky čerešňovejovej šťavy. Dosolíme a dokoreníme podľa vlastnej chuti napr. škoricou, cesnakom či cukrom. Poriadne premiešame.
- 3
Na nakrájaný hlavkový šalát a nakrajanú čínsku kapustu na rezance dáme mäsovo - kuraciu zmes a oblejeme jogurtovým dresingom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu