Kurací guláš

peter64 - fotkapeter64, 9. októbra 2011

tento recept mám od kamaráta

4
porcie

Suroviny

1500-2000 g
1 PL
40 g
1 ks
1 ks
1 ks, malý
1 KL
50 g
3/8 l
125 g
1 KL posekaná




Postup

  1. 1

    Kurča umyjeme a rozdelime na 8 až 10 porcií,potrieme ich soľou,kajanskou paprikou a bylinkami.Pretopené maslo rozpalime a kúsky kurčaťa opečiemezo všetkych stran.Cibuľu očistime apokrajame nahrubo,papriku a zeler očistime umyjeme a pokrajame na kúsky.Dáme k mäsu a všetko rýchlo upečieme.Pridáme mletú papriku,paradajkový pretlak a vývar.Hrniec prikryjeme a mäso necháme pomaly dusiťť 30-35 minút.Vlejeme smotanu a guláš necháme prevrieť.Dochutíme soľou a čierným korením.Napokon posypeme bazalkou

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia