Pikantné a zaujímavé
4
porcie
porcie
40-50 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 250 g |
|
| 125 g |
|
| 1 bal. |
|
| 1 ČL |
|
| 1 PL |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| štipka |
|
| 1/2 ČL strúhaný |
|
| 5 ks |
|
| 50 ml |
|
| 1 PL nasekaná |
|
| 100 g strúhaný |
|
| 80 g rozpustený |
|
| 50 g posekané |
|
Postup
-
1
Do misky dáme postupne všetky suroviny a vypracujeme cesto.
- 2
Vyklopíme do vymastenej a vysypanej tortovej formy uhladíme a dáme piecť.
- 3
Po upečení necháme krátko vychládnúť, oddelíme okraj formy a necháme celkom vychladnúť.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu