Foto: mimka946
Nevedela som čo dnes na obed,rezne boli tradíciou no už ma prestavali baviť tak som zapla fantáziu.
90 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso a cibulu si nakrájame na kocky.Na olej dame restovať cibulu ked začne hnednúť pridame mäsko.Počkame kym sa stiahne.
- 2
Okoreníme,podla chuti! Podlejeme vodou aby bolo mäso zaliate a dusime do mäkka.Dame si uvariť ryžu.Ked je mäso mäkké vlejeme smotanu (2x-250ml).Ak to bude riedke odoberieme si do misky a dame tam 3PL lyžice hl.muky.Vlejeme do hrnca cez sitko aby neboli hrudky.Podavame s ryžou a kyslími uhorkami. Prajem dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
..a mojej vnučke sa nechce..pravda-má od teba o dva roky menej...no mohla by už..:-)