Krkovička na smotane

mimka946 - fotkamimka946, 6. januára 2013
Krkovička na smotane
Foto: mimka946

Nevedela som čo dnes na obed,rezne boli tradíciou no už ma prestavali baviť tak som zapla fantáziu.

90 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

2




Postup

  1. 1

    Mäso a cibulu si nakrájame na kocky.Na olej dame restovať cibulu ked začne hnednúť pridame mäsko.Počkame kym sa stiahne.

  2. 2

    Okoreníme,podla chuti! Podlejeme vodou aby bolo mäso zaliate a dusime do mäkka.Dame si uvariť ryžu.Ked je mäso mäkké vlejeme smotanu (2x-250ml).Ak to bude riedke odoberieme si do misky a dame tam 3PL lyžice hl.muky.Vlejeme do hrnca cez sitko aby neboli hrudky.Podavame s ryžou a kyslími uhorkami. Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu

radost
šikovná @mimka946 ... uč sa variť..a dobre v kuchyni hospodáriť...čo sa za mladi naučíš-celý život sa ti zíde...
..a mojej vnučke sa nechce..pravda-má od teba o dva roky menej...no mohla by už..:-)
mimka946
Ďakujem no aj jej sa snad zacne a ja varim dost casto :)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia