Krevetová polievka

redakcia - fotkaredakcia, 18. mája 2009
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
500 ml
500 ml
125 ml
4 ks
2 KL
1 KL
3 KL
2 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmrazené krevety rozmrazíme a odstránime z nich pancier. Zmiešame mlieko, smotanu, soľ a varíme 30 minút na miernom ohni. Nadrobno narezanú cibuľu a cesnak dáme do mlieka so smotanou, pridáme koriander, sójovú omáčku, cukor, mletú papriku, čierne korenie a strúhanú kôru citróna.

  2. 2

    Zmes necháme znovu zovrieť a pridáme krevety, necháme trochu povrieť a odstavíme na 15 minút. Nadrobno narezaný chlieb osmažíme na oleji do červena. Pred podávaním polievky chlieb nasypeme na tanier a zalejeme.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: