30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Cesto: | |
1 hrnček |
|
3 ks |
|
1 hrnček |
|
2 hrnčeky |
|
3 PL |
|
1 balíček |
|
1/2 hrnčeka |
|
3 ks |
|
Krém: | |
1 l |
|
3 ks |
|
5 PL |
|
1 kocka |
|
0,5 l |
|
Postup
-
1
Upečieme piškótové cesto a necháme ho vychladnúť.
- 2
Potom uvaríme puding z mlieka, pudingového prášku a cukru. Vychladnutý puding ušľaháme dohladka s maslom. Vznikne krém, ktorý natrieme na piškótové cesto.
- 3
Na krém natrieme ušľahanú šľahačku. Nakoniec koláč posypeme strúhanou čokoládou a nakrájame na kocky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Inak ak sa vám miešajú dokopy riadky v rozpise surovín, je to prehliadačom Explorer 7. Nainštalujte si novší Explorer 8 alebo Firefox a bude to v pohode.