Foto: olinecka
Upiekla som a trocha vylepšila.
50 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Do misy dáme kryštal cukor ,ktorý skaramelizujeme zalejeme šľahačkou a varíme kym sa cukor nerozpustí.Dáme do chladničky na 24 hodín .Vyšľahame až na druhý deň pridame jeden stužovač.Upečieme si lístkové cesto,potom uvaríme krém zo zlatych klasou a ešte počas varenia vmiešame do krému maslo,ktoré sme si pokrajali na kúsky.Takto uvarený ešte horúci krém vylejeme na lístkové cesto a necháme vychladnúť.Vyšľahame šľahačku a rozotrieme na krém.
-
2
Poukladame na vrch BB-keksy rovnomerne ,aby bol zakrytý celý koláč.
-
3
Potrieme čokoladovou polevou.Hotový kremeš dáme cez noc do chladničky stuhnuť.Krajame a vychutnávame!!!
tymi bebe???
Kremes vyzera prinajmensom velmi chutne.Sikulka si nepochybne.