Krém s bielou čokoládou
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 10. augusta 2022
mesačník Varecha, 10. augusta 2022
Foto: Shutterstock
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Čokoládu najemno nasekáme a rozpustíme v miske nad vodným kúpeľom.
- 2
Misku s rozpustenou čokoládou zložíme z kúpeľa a postupne vmiešame teplú smotanu. Zaujímavú chuť dosiahneme, keď do krému pridáme štipku zázvoru.
- 3
Krém necháme chvíľu chladnúť, potom ho vlejeme do tartaletkových alebo košíčkových korpusov a necháme stuhnúť v chladničke.
- 4
Tiež Čokoládový krém:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu