Čokoládový krém
Čokoládový krém

Krém s bielou čokoládou

Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 10. augusta 2022
Krém s bielou čokoládou
Foto: Shutterstock
20 minút
príprava

Suroviny

200 g
200 ml (33 %)




Postup

  1. 1

    Čokoládu najemno nasekáme a rozpustíme v miske nad vodným kúpeľom.

  2. 2

    Misku s rozpustenou čokoládou zložíme z kúpeľa a postupne vmiešame teplú smotanu. Zaujímavú chuť dosiahneme, keď do krému pridáme štipku zázvoru.

  3. 3

    Krém necháme chvíľu chladnúť, potom ho vlejeme do tartaletkových alebo košíčkových korpusov a necháme stuhnúť v chladničke.

  4. 4

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia