Syrová nátierka
Syrová nátierka

Kráľovská hermelínová nátierka

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, 18. mája 2023

Suroviny

120 g
100 g (smotanová nátierka)
50 g
1 ks
3 PL
1 PL
trocha




Postup

  1. 1

    Hermelín nastrúhame nahrubo. Vajíčko uvaríme natvrdo, necháme vychladnúť, olúpeme a taktiež nastrúhame na hrubom strúhadle. Šunku nakrájame na menšie kocky.

  2. 2

    Cibuľu nakrájame nadrobno (dala som len tretinu menšej cibuľky). Pridáme smotanovú nátierku alebo cream cheese, horčicu a majonézu.

  3. 3

    Nakoniec ochutíme soľou a mletým čiernym korením a všetko dobre premiešame. Môžeme posypať čerstvou pažítkou a už len vychutnávať.

Diskusia k receptu

farbuska
Recept prišiel vhod, lebo v chladničke je zopár kusov Hermelínu, ktorý by sa mal v blízkej dobre spotrebovať. Šunku šak vynechám (nemám ju veľmi rada v syrových nátierkach) a urobím len z toho syra. Vďaka.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia