Koložvárska kapusta

olulik - fotkaolulik, 25. apríla 2012
60 minút
príprava
20/30-40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1200 g
200 g
2 väčšie nožičky
500 g najlepšie z pliecka
2 ks
2-3 KL
500 g alebo jogurt




Postup

  1. 1

    Uvaríme si ryžu podľa obvyklého postupu.

  2. 2

    Zmiešame umyté mäso pomleté s cibuľkou pokrájanou na drobno, ryžou, soľou, korením a vegetou. Keď máme zmes hotovú začíname skladať.

  3. 3

    1. poschodie: kapusta 2.poschodie: zmes z mäsa 3.poschodie: klobáska zalejeme smotanou a pokračujeme: 1. - 3. poschodím kým nám vystačí pekáč alebo misa z jenského skla( zapekacia)

  4. 4

    Zakryjeme a pečieme asi 30/40 min. v rúre.

Diskusia k receptu

valeri
výborné jedlo, dávno som ho nevarila, musím to napraviť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia