Kolieska z mletého mäsa (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Ani v rýchlosti neviem,aký názov receptu dať,prekvapilo ma že ma niekto predbehol a dal ,,čevabčiči,,takže budem vyrábať nový recept,pripravím ho z polotovaru,ktorý mám v mrazničke,sú to čevabčiči valčeky,vždy si urobím tak 10 porcií,ked melem mäsko....

60 minút
príprava

Postup

  1. Z ingred.mäso ,vajce ,soľ, paprika,korenie cibuľa urobíme masu z ktorej formujeme valčeky....
  2. ja som si ich vybrala z mrazničky...
  3. vždy z dvoch urobíme kruh a položíme na pekáč na ktorom je papier na pečenie...z hydinovej salámky urobím dno v kruhoch...
  4. ..dva naplním bryndzou,čiče lyžička bryndze a lyžička syra niva a do dvoch dáme surové vajíčko , okraje pretriem bielkom a posypem rozdrvenými zemiakovými lupienkami...dáme piecť nepoužívame žiaden olej...
  5. ..upečené môžeme servírovať ,so zemiakovou kašou,cibuľou a horčicou, ako čevabčiči...
  6. ..dobrú chuť..