Foto: menoee
Tento recept som našla na internete a mne osobne veľmi chutí :-)
Postup
-
1
Kapustu si nadrobno nakrájame, pridáme vajce, olej, mlieko, prášok do pečiva a múku a s rukou všetko dobre premiešame.
- 2
Potom si ošúpem cesnak a pretlačím do cesta. Koláčik má potom lepšiu chuť.
- 3
Vymastíme si plech a vysypeme múkou cesto dáme na plech a pečieme na cca 200 stupňou.
- 4
Keď je koláčik upečený, roztopíme si maslo, pridáme trošku soli a pretlačený cesnak a potrieme nim upečený koláč.
- 5
Kto je viac mäsový typ, môže si do cesta nakrájať slaninku alebo klobásku, je to potom sýtejšie, také chlapské :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Treba kyslú kapustu troška vytlačiť, aby nebola taká mokrá?
Vďaka za odpoveď a receptík ukladám do KK pre inšpiráciu.
V
teraz podvečer som piekla-prvýkrát v živote-u nás sa nerobievalo..veľmi chutné..využila som kapustu-ktorá zostala..nemá chybu..muž si veľmi pochvaľoval..vraj sa to volá Meteník..som sa tu na VARECHE dočítala..s PDP je to rýchle..niekedy skúsim kysnuté cesto..
dakujeme..