Veľmi jednoduchý, a veeeeeľmi dobrý
10 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia, kryštálový cukor, múku, prášok do pečiva, mlieko a olej zmiešame, a vytvoríme cesto, ktoré vylejeme na vymastený plech.
- 2
Kokos a práškový cukor zmiešame a vysypeme na surove cesto a dáme piecť.
- 3
Na upečený, ešte horúci koláč vylejeme 2 šlahačkové smotany, počkáme 10 minút a môžeme podávať. Dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.markiza.sk/clanok/252830-rafaelo-rezy...
ja môžem stále a moje vnúčatká tiež.