Kokosovo-špaldová bábovka

afataga - fotkaafataga, 5. marca 2017 16:13
Ďalšie recepty »
Kokosovo-špaldová bábovkaFoto: afataga

Aj tisíckrát otrepaný hrnčekový recept sa dá urobiť inak.

20 min
príprava
50 min
na 180 °C

Suroviny

1 hrnček
1 hrnček
1 hrnček
 štipka
2 KL
3 ks
1 hrnček
1/2 hrnčeka roztopené
1/2 hrnčeka
1/2 hrnčeka
3/4 hrnčeka
2 KL
50 g
1 KL
1 KL
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Postup som nefotila, ono ani vlastne nie je čo. Hrozienka a kandiz. kôru som zaliala horúcou vodou a nechala asi 1/2 hod. odstáť. Všetky uvedené suroviny okrem kakaového prášku a čokolády som dala do misy a premiešala lyžicou, alebo varechou, už čo komu viac vyhovuje. Pridala som hrozienka a kôru bez vody. Zamiešala som.

  2. 2

    Do druhej misky som odobrala časť cesta a pridala som do neho kakaový prášok a posekanú čokoládu. Do vymastenej formy som dala časť svetlého cesta, potom tmavé a zas svetlé. Piekla som na 180° 50 min. Hotovo. Je to celkom rýchlovka. A ešte kontrola zo štábu :-)

    Kokosovo-špaldová bábovka - obrázok 2
Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist