Foto: chatarka
10-12
porcií
porcií
20-25 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Žltky vymiešame do penista s práškovým a vanilkovým cukrom. Postupne pridávame olej, vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Zľahka vmiešame tuhý sneh z bielkov.
- 2
Polovicu cesta vlejeme do vymastenej a múkou posypanej formy. Druhú polovicu cesta sfarbime kakaom a vlejeme do formy. V rúre pomaly pečieme do ružova :-)
- 3
Vyklopenú a vychladnutú bábovku polejeme vlažnou čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dnes už mám množstvo rôznych báboviek,ale na tento recept,dvojfarebnej bábovky nedám dopustiť.Dávam 5*.