Kokosovo-rumový krém s ovocím (Créme Á La Noix De Coco)
Postup
-
1
Žĺtky s cukrom vyšľaháme. Vyškrabeme dreň vanilkového struku, pridáme vaječný krém a vytvoríme zmes z kokosového mlieka a mlieka. Varíme 5 minút na miernom ohni, potom vanilkový struk vyberieme.
- 2
Potom rozmiešame rum s lístkami namáčanej želatíny a trochou krému, pridáme k základu a necháme schladiť.
- 3
Medzitým vyšľaháme bielky so štipkou soli a smotanou do tuha. Oboje pridáme do masy vaječného krému a dezert naplníme do vypláchnutých formičiek.
- 4
Krém necháme v chladničke stuhnúť, potom ho prevrátime a ozdobíme kúskami ovocia marinovanými v citrónovej šťave.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu