tento recept najcastejsie pripravujem na narodeninove,meninove a aj ine oslavy,aj aj ked nie je ziadny sviatok a mame na rez chut tak ho rada Zobraziť celý popistento recept najcastejsie pripravujem na narodeninove,meninove a aj ine oslavy,aj aj ked nie je ziadny sviatok a mame na rez chut tak ho rada pripravim.Patri k mojim oblubenym preto,lebo ma vybornu chut,maju ho radi aj deti aj dospeli.Je fakt velmi chutny.
porcií
príprava
na 180 °C
Suroviny
200 g |
|
2 ks |
|
300 g |
|
2 lyzice |
|
100 ml |
|
250 g |
|
1 ks |
|
1 balenie |
|
POLEVA: stuzeny tuk | |
200 g |
|
2 lyzice |
|
10 lyzic |
|
2 lyzice |
|
Postup
-
1
Maslo,vajcia,cukor do hladka vymiesame,pridame med,mlieko a muku,zmiesame s praskom do peciva, cesto rozotrieme na vymasteny a pomuceny plech a upecieme.
- 2
Ked vychladne, pokrajame ho na rezy.Potom si pripravime polevu. Vsetky prisady na polevu dame do hrnca,za staleho miesania nechame vyvriet a varime asi 5 minut na miernom ohni.
- 3
Pokrajane rezy namacame do polevy a obalujeme v kokosovej mucke,ukladame ich na mastny papier,kym poleva nestuhne.po stuhnuti ulozime na tacku a podavame. DOBRU CHUT!!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu