Tento recept som si doniesla z Česka bol velmi dobrý a tak som sa nehanbila a vypýtala som si ho pripravujem ho dosť často Zobraziť celý popisTento recept som si doniesla z Česka bol velmi dobrý a tak som sa nehanbila a vypýtala som si ho pripravujem ho dosť často pri príležitosti narodenín,atď.
porcií
príprava
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme s cukrom na tuhý sneh. Za stáleho miešania pridávame postupne po jednom žľtky,vodu,múku premiešanú s kypriacim práškom a nakoniec vmiešame kokos. Cesto pečieme na väčšiom plechu vyloženom mastným papierom.
- 2
Krém: Z mlieka a múky uvaríme hustú kašu a necháme ju vychladnúť .Potom do nej zapracujeme maslo s cukrom vymiešané do penista a urobíme hladký krém.
- 3
Z upečeného plátu stiahneme papier,okraje dorovna odrežeme a cesto rozkrojíme na tri pásy. Natrieme ich krémom,uložíme na seba a celé posypeme kokosom.
- 4
Nakrájame na obdĺžniky a je to hotové. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu