Kirina praženicová nátierka

lakiri - fotkalakiri, 18. februára 2011
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 malá
2 PL
3
200 g
200 g
100 g
3 vacsie kysle




Postup

  1. 1

    Na kusku masla spenime a jemne oprazime cibulku. Vlejeme do nej rozhabarkovane vajicka a spravime tuhsiu prazenicu. Dame ju do misky a zmiesame s ostatnymi ingredienciami. Dochutime solou a koreninami. Vlozime do chladnicky a nechame vychladit. Je vyborna, dobru chut!

Diskusia k receptu

jody
Toto ma laka, vyzera to velmi dobre...
lakiri
Raz som urobila tuto natierku rano na chate po poriadnej party. Ako ludia vstavali, strapati, rozmontovani ((((:, kazdy si stedro natrel na cerstvy chlieb a nakoniec mi ju pomenovali: Ožranská žranica
mariaklara
Už si predstavujem sobotu ráno, čerstvo upečený domáci chlebík a na ňom toto, mňam!
lakiri
.....aj ja......ale nesmiem, drzim dietuuuuu.
modrykamen
Mám už svoje roky, ale ako vidím, človek sa celý život učí, len treba chcieť. Roky rokúce robíme vajíčkovú pomazánku, ale z varených vajec. Ale kým sa uvaria,olúpu? A praženica je raz,dva.Ďakujem za nápad.
strucik
Skvelý recept, ja pridávam ešte aj na kocky nakrájaný ananás.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia