Komerčný recept
Jedlá ázijskej kuchyne sú známe predovšetkým originálnou chuťou a výbornou zmesou korenín. Podravka
ochucovadlo Ázia zvýrazní pôvodnú chuť bravčového mäsa a zeleniny a rozvonia váš byt vôňou ázijskej kuchyne.
porcie
príprava
Suroviny
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks veľká |
|
6 ks |
|
200 g |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
1 šálka uvarený |
|
1/2 šálky |
|
1 ČL na zahustenie |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Bravčové mäso pokrájame na rezance a posypeme polievkovou lyžicou Podravky ochucovadla Ázia. Zeleninu umyjeme, očistíme a pokrájame na väčšie kúsky. Škrob zmiešame s vodou.
- 2
V hlbokej, širokej panvici zohrejeme olej. Pridáme mäso a opečieme ho zo všetkých strán. Keď je mäso opečené, pridáme zeleninu, uvarený cícer a tiež opečieme spolu s mäsom. Pridáme kokosové mlieko a varíme 1 minútu. Za stáleho miešania pridáme škrob zmiešaný s vodou a varíme ďalšiu minútu.
- 3
Servírujeme s ryžou, ryžovými rezancami alebo chlebovými plackami.
- 2
Diskusia k receptu