Karí s bravčovým mäsom

podravka - fotkapodravka, 8. novembra 2016
Karí s bravčovým mäsom
Foto: podravka

Komerčný recept
Jedlá ázijskej kuchyne sú známe predovšetkým originálnou chuťou a výbornou zmesou korenín. Podravka ochucovadlo Ázia zvýrazní pôvodnú chuť bravčového mäsa a zeleniny a rozvonia váš byt vôňou ázijskej kuchyne.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks veľká
6 ks
200 g
1 PL
2 PL
1 šálka uvarený
1/2 šálky
1 ČL na zahustenie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové mäso pokrájame na rezance a posypeme polievkovou lyžicou Podravky ochucovadla Ázia. Zeleninu umyjeme, očistíme a pokrájame na väčšie kúsky. Škrob zmiešame s vodou.

  2. 2

    V hlbokej, širokej panvici zohrejeme olej. Pridáme mäso a opečieme ho zo všetkých strán. Keď je mäso opečené, pridáme zeleninu, uvarený cícer a tiež opečieme spolu s mäsom. Pridáme kokosové mlieko a varíme 1 minútu. Za stáleho miešania pridáme škrob zmiešaný s vodou a varíme ďalšiu minútu.

  3. 3

    Servírujeme s ryžou, ryžovými rezancami alebo chlebovými plackami.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre