Karí s bravčovým mäsom
Autor receptu: podravka
Komerčný recept<br />
Jedlá ázijskej kuchyne sú známe predovšetkým originálnou chuťou a výbornou zmesou korenín. Podravka
ochucovadlo Ázia zvýrazní pôvodnú chuť bravčového mäsa a zeleniny a rozvonia váš byt vôňou ázijskej kuchyne.
Postup
- Bravčové mäso pokrájame na rezance a posypeme polievkovou lyžicou ochucovadla Ázia. Zeleninu umyjeme, očistíme a pokrájame na väčšie kúsky. Škrob zmiešame s vodou.
- V hlbokej, širokej panvici zohrejeme olej. Pridáme mäso a opečieme ho zo všetkých strán. Keď je mäso opečené, pridáme zeleninu, uvarený cícer a tiež opečieme spolu s mäsom. Pridáme kokosové mlieko a varíme 1 minútu. Za stáleho miešania pridáme škrob zmiešaný s vodou a varíme ďalšiu minútu.
- Servírujeme s ryžou, ryžovými rezancami alebo chlebovými plackami.