Karí s bravčovým mäsom

Autor receptu: podravka

Komerčný recept<br /> Jedlá ázijskej kuchyne sú známe predovšetkým originálnou chuťou a výbornou zmesou korenín. Podravka ochucovadlo Ázia zvýrazní pôvodnú chuť bravčového mäsa a zeleniny a rozvonia váš byt vôňou ázijskej kuchyne.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Bravčové mäso pokrájame na rezance a posypeme polievkovou lyžicou ochucovadla Ázia. Zeleninu umyjeme, očistíme a pokrájame na väčšie kúsky. Škrob zmiešame s vodou.
  2. V hlbokej, širokej panvici zohrejeme olej. Pridáme mäso a opečieme ho zo všetkých strán. Keď je mäso opečené, pridáme zeleninu, uvarený cícer a tiež opečieme spolu s mäsom. Pridáme kokosové mlieko a varíme 1 minútu. Za stáleho miešania pridáme škrob zmiešaný s vodou a varíme ďalšiu minútu.
  3. Servírujeme s ryžou, ryžovými rezancami alebo chlebovými plackami.