Karí haruľa

amonet - fotkaamonet, 7. októbra 2012
Karí haruľa
Foto: amonet

haruľa je v podstate zemiakova placka a recept je s kuracím mäsom na kari korení

4
porcie
60 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 ks
5-6  ks
1 ks
podľa chuti
2  stručiky
trochu
1 PL
1
 hladká




Postup

  1. 1

    haruľa: zemiaky očistíme, nastruháme, pridáme čierne korenie, soľ, pretlačený cesnak, strúhanku, vajce a hladkú múku. vypracujeme zmes, ktorú postupne z oboch strán vyprážíme na oleji

  2. 2

    mäso udusíme, podlejeme vodou, osolíme, okoreníme, pridáme aj kari korenie, a kto ma rád pikantne tak chilly korenie,alebo chilly papričky, a ked je mäsko mäkšie pridáme kukuricu.

Diskusia k receptu

bozulka
Mäsko na kari korení mám rada a zemiakové placky tiež...uložené.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia