Foto: amonet
haruľa je v podstate zemiakova placka a recept je s kuracím mäsom na kari korení
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
haruľa: zemiaky očistíme, nastruháme, pridáme čierne korenie, soľ, pretlačený cesnak, strúhanku, vajce a hladkú múku. vypracujeme zmes, ktorú postupne z oboch strán vyprážíme na oleji
- 2
mäso udusíme, podlejeme vodou, osolíme, okoreníme, pridáme aj kari korenie, a kto ma rád pikantne tak chilly korenie,alebo chilly papričky, a ked je mäsko mäkšie pridáme kukuricu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu