Karí dip podľa Evity Twardzik Urbaníkovej videorecept

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 5. februára 2022

Spisovateľka, scenáristka a moderátorka Evita Twardzik Urbaníková pripravila skvelé párty jedlo, ktorému nik neodolá.

25 minút
príprava

Suroviny

300 g
1 ks
1 ks veľká
1 bal.




Postup

  1. 1

    Morčacie mäso nakrájame na drobné kúsky. Dobre osolíme a pridáme aj veľa karí korenia, v ktorom mäso dôkladne obalíme.

  2. 2

    Na panvici rozpustíme maslo, na ktorom mäso osmažíme tak, aby bolo šťavnaté.

  3. 3

    Stonkový zeler a červenú cibuľu nakrájame na drobné kocky a dáme do misky. Pridáme hrozienka, nakrájanú petržlenovú vňať, pažítku, prípadne iné bylinky podľa chuti.

  4. 4

    Do pripravenej zeleninovo-bylinkovej zmesi pridáme opražené morčacie mäso, pár lyžíc karí dipu, majonézu a dobre premiešame.

  5. 5

    Podávame s krekrami.

Diskusia k receptu

danulatenko
Ozaj iny, vyborny salatik - nepouzivam stopkovy zeler, ale velmi nam chutila kombinacia vsetkych chuti...
Ocenila hlavne mladsia cast rodiny...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia