Pomlieme si bravčové mäso s cibuľou, cesnekom a syrom.Pridáme dve vajcia, vegetu, čierne korenie, rascu, majoránku a dobre premiešame. Zahustíme trochou hladkej múky, Zobraziť celý popisPomlieme si bravčové mäso s cibuľou, cesnekom a syrom.Pridáme dve vajcia, vegetu, čierne korenie, rascu, majoránku a dobre premiešame. Zahustíme trochou hladkej múky, premiešame a dáme stuhnúť do chledničky. Vytvorím cca 100 g karbonátky, po oboch stranách posypeme strúhankou, namočíme do surového rozšľahaného vajca a vyprážame na horúcej masti. Podávame so zemiakmi a šampiňonovou omáčkou. Dobrú chuť.
porcií
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Pomelieme mäso spolu s cibuľou, syrom a cesnakom. Dobre premiešame.
- 2
Pridáme koreniny, vajce, hladkú múku a dobre vymiešame.Dáme do chladničky stuhnuť. Potom vytvárame cca 100 g karbonátky, obalíme v strúhanke vložíme so rozšľahaného vajca a vyprážame na masti.
- 3
Podávame horúce s varenými zemiakmi a žampiňonovou omáčkou. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu