Pre zmenu som navarila tieto karbonátky. S čerstvou zeleninovou oblohou a varenými zemiakmi sú výborné.
Postup
-
1
Rybie filé zomelieme /ja som jemne opiekla na panvici na sucho a potom vidličkou popučila/. Do misy dáme rybacie mäso, osolíme, okoreníme ml.korením, pridáme pretlačený cesnak, vajce a v mlieku namočenú a vyžmýkanú žemľu. Pridáme majorán a dobre premiešame. Tvarujeme karbonátky, jemne obalíme v strúhanke a opečieme na oleji z oboch strán.
- 2
Po opečení dáme na papierové obrúsky, aby sa vsiakol prebytočný olej. Podávame s varenými zemiakmi, ochutenými maslom a zelenou petržlenovou vňaťou a šalátom z čerstvej zeleniny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu