Karbonátky z rýb

58vlasta - bez fotky58vlasta, 27. januára 2010

Pre zmenu som navarila tieto karbonátky. S čerstvou zeleninovou oblohou a varenými zemiakmi sú výborné.

Suroviny

400 g
1 ks
1
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Rybie filé zomelieme /ja som jemne opiekla na panvici na sucho a potom vidličkou popučila/. Do misy dáme rybacie mäso, osolíme, okoreníme ml.korením, pridáme pretlačený cesnak, vajce a v mlieku namočenú a vyžmýkanú žemľu. Pridáme majorán a dobre premiešame. Tvarujeme karbonátky, jemne obalíme v strúhanke a opečieme na oleji z oboch strán.

  2. 2

    Po opečení dáme na papierové obrúsky, aby sa vsiakol prebytočný olej. Podávame s varenými zemiakmi, ochutenými maslom a zelenou petržlenovou vňaťou a šalátom z čerstvej zeleniny.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia