Kapustový šalát

elekra - fotkaelekra, 13. októbra 2012
Kapustový šalát
Foto: elekra

Je čas kapusty a teda aj čas na kapustový šalátik. Tento je z červenej kapusty a dúfam, že Vám bude chutiť tak ako aj nám.

4-6
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1/2 hlávky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistenú kapustu nakrájam na uhorkovom strúhadle, posypem soľou a nechám chvíľu postáť. Potom pridám na chuť drvenej rasce, štipku kryštálového cukru, podľa chuti octu a olivový olej. Premiešam a môže sa jesť. Šalát je chutný aj keď postojí, kapusta zostane chrumkavá.

Diskusia k receptu

11 komentárov k receptu
ja mam strasne rada tento salat, ale neviem ho urobit tak, aby mal chut ako v restike, zaujimave je, ze cim horsia krcma, tym je ten salat lepsi :-) neviem kde je to tajomstvo, asi len v pomere surovin
Zacal som ako tvoj recept...potom som zacal citat komentare a pridal som kyslu smotanu a napadlo ma ze by bolo dobre ist ako korejske kimci tak som pridal cesnak, stipavu papriku, cibulu a bielu redkvu a ked uz tak aj sunku.



Pridaj komentár k receptu: