Kapustový šalát

elekra - fotkaelekra, 13. októbra 2012
Kapustový šalát
Foto: elekra

Je čas kapusty a teda aj čas na kapustový šalátik. Tento je z červenej kapusty a dúfam, že Vám bude chutiť tak ako aj nám.

4-6
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1/2 hlávky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistenú kapustu nakrájam na uhorkovom strúhadle, posypem soľou a nechám chvíľu postáť. Potom pridám na chuť drvenej rasce, štipku kryštálového cukru, podľa chuti octu a olivový olej. Premiešam a môže sa jesť. Šalát je chutný aj keď postojí, kapusta zostane chrumkavá.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Tiež mám rada kapustový, ale z červenej som ešte nerobila, tú skôr dusím ako prílohu, ale vyskúšam a tiež dávam trochu oleja na zjemnenie.
a ešte keď sa pridá majonéza alebo biely jogurt, tak je to najsamlepšie