Kapustové fašírky
Kapustové fašírky

Kapustové fašírky s ovsenými vločkami fotorecept

Rasťo Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 27. októbra 2017
Kapustové fašírky s ovsenými vločkami (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
300 g
100 g
2 ks
 na vyprážanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V osolenej vode uvaríme ovsené vločky a necháme vychladnúť. Kapustu dôkladne vyžmýkame a zmiešame s ovsenými vločkami, pridáme vajcia a detskú krupicu.

    Kapustové fašírky s ovsenými vločkami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Dochutíme soľou a korením, dôkladne premiešame a vytvarujeme fašírky.

    Kapustové fašírky s ovsenými vločkami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na mierne rozpálenom oleji ich vypražíme do zlatista. Môžeme podávať ako hlavné jedlo alebo ako prílohu.

    Kapustové fašírky s ovsenými vločkami (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
tak,práve ich robím a chcela by som povedať ,že nie je treba sa zdržiavať s varením vločiek,stačí nechať postáť ,robievam aj na sladko s jablkami ,inak dobré ja som dala aj paročku pre istotu
Dobrý vegetariánsky recept, ale čo to je za nechtom ľavej ruky pána šéfkuchára? Špina? Dnes si už profesionálni kuchári dávajú rukavice, keď priamo rukami spracovávajú potraviny...

Pridaj komentár k receptu: