Je to jedlo v jednom hrnci v kuchte je hotové za 15 minut.
5
porcií
porcií
10-15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 500 g |
|
| 20-30 dkg |
|
| 3-4 ks |
|
| 1 ks |
|
| 2 stručky |
|
| 2 p. lyžice |
|
| 1 k. lyžica |
|
| 1 k. lyžička |
|
| 1 k. lyžička |
|
| troška,nemusia byt |
|
| 1,5 lit. |
|
Postup
-
1
Cibuľku pokrajane na drobno,speníme na oleji a pridáme pokrajené parky alebo klobásku.Troška podusíme pridáme koreniny,majoran,razcu,slad.papriku,zemiaky pokrajané na kocočky a pokrajanú kysku kapustu.Zalejme vodou pridáme stručky cesnaku,posolime podla potreby,možeme pridat suš.huby.Kuchtu uzavrieme a kedˇzačne vychádzat para,varíme 15minut.Možeme to varit aj v obyčajnom hrnci.Ked sa uvaria zemiaky bude kapusnica hotová.Dobrú chuť.








Diskusia k receptu