Kapor v lieskovcovej kôrke so šalátom
Michal Škorec
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant pri synagóge v Trenčíne, 29. decembra 2016
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant pri synagóge v Trenčíne, 29. decembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Filety kapra osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a obalíme v múke, vo vajíčku a v pomletých lieskovcoch. Vypražíme na oleji dozlata.
- 2
Uvarené zemiaky nakrájame na kolieska a zmiešame s posekanou pažítkou, kyslou smotanou, jogurtom a horčicou. Dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu