Kapor na bielo

johny46 - fotkajohny46, 18. decembra 2010

Biela verzia vianočných kaprov

Suroviny

1 kg
60 g
1
2 dcl
1 dcl
20 g
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistíme si kapra narežeme na porcie a osolíme. Na masle si opražíme cibuľu prilejeme trocha vývaru,dáme do pekáča ,kde budeme rybu piecť a poukladáme porcie kapra.Pridáme korenie , citronovú kôru a pečieme v rúre asi 15 minút.Počas pečenia podlievame vínom.Žltok rozmiešame v smotane,pridáme múku a touto zmesou polejeme kapra.Ešte dopečieme do mäkka.Hotovú rybu dáme na misu,prelejeme precedenou omáčkou a obložíme opekanými zemiakmi.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre