Kakaový mousse zo sladkých zemiakov
Foto: blissofplants
2-3
porcie
porcie
Suroviny
1 ks veľký (batat) |
|
2 PL |
|
1 ČL |
|
3 ks (1 h namočené v teplej vode) |
|
200 g hustý |
|
1/2 ČL |
|
1-3 PL |
|
Na ozdobu: | |
|
Postup
-
1
Sladký zemiak ošúpeme, nakrájame na kocky a uvaríme domäkka.
- 2
Keď vychladne, dáme ho do blenderu spolu s ostatnými ingredienciami (okrem javorového sirupu) a rozmixujeme kým nezískame hladkú mousse (penu).
- 3
Mousse ochutnáme a podľa chuti dochutíme javorovým sirupom.
- 4
Necháme stuhnúť v chladničke a ozdobíme obľúbeným ovocím.
Tiež pena:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem velmi pekne ???