Foto: ancicka
Jadnoduchý,jemný a veľmi chutný,proste anjeský.
36
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20-25 min minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Suroviny
2 hrnčeky 2 dl |
|
1 hrnček |
|
1,5 hrnčeka |
|
2 hrnčeky |
|
1 hrnček |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
3 PL |
|
1 čl |
|
hrsť |
|
podľa chutí |
|
|
Postup
-
1
Najprv si očistíme rebarboru,pokrajame na malé kocky a zasýpeme 2-3 PLcukru.Je dobré ju nechať postáť pár hodín,ona pustí šťavu,ktorú scedíme.
-
2
V miske si zmiešame suché suroviny,
-
3
pridáme mokré a dobré premiešame.
-
4
Vylejeme na pomastený plech,na cesto rovnomerne rozložíme rebarboru a upečieme.
-
5
Po vychladení polejeme čokoládovou polevou.
Diskusia k receptu