Jadnoduchý,jemný a veľmi chutný,proste anjeský.
36
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20-25 min minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Suroviny
| 2 hrnčeky 2 dl | 
                                                             | 
                                                    
| 1 hrnček | 
                                                             | 
                                                    
| 1,5 hrnčeka | 
                                                             | 
                                                    
| 2 hrnčeky | 
                                                             | 
                                                    
| 1 hrnček | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 2 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 3 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 1 čl | 
                                                             | 
                                                    
| hrsť | 
                                                             | 
                                                    
| podľa chutí | 
                                                             | 
                                                    
| 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Najprv si očistíme rebarboru,pokrajame na malé kocky a zasýpeme 2-3 PLcukru.Je dobré ju nechať postáť pár hodín,ona pustí šťavu,ktorú scedíme.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
V miske si zmiešame suché suroviny,
                                                     - 
                                                    3
                                                    
pridáme mokré a dobré premiešame.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Vylejeme na pomastený plech,na cesto rovnomerne rozložíme rebarboru a upečieme.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Po vychladení polejeme čokoládovou polevou.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu