Kačacie stehná s kvakou
Roman Kováč
šéfkuchár hotela Tri studničky v Demänovskej Doline, 15. januára 2012
šéfkuchár hotela Tri studničky v Demänovskej Doline, 15. januára 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kačacie stehná potrieme soľou a čiernym korením a vložíme do veľkého hrnca. Pridáme zeleninu pokrájanú na väčšie kúsky, k tomu pridáme cesnak, tymian, petržlenovú vňať a bobkový list.
- 2
Zalejeme dostatočným množstvom vývaru. Na strednom ohni bez pokrievky varíme asi 1 hodinu a z povrchu zberáme penu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu