Kačacie prsia na vajíčkovo–zeleninovom šaláte
Karol Sklenár
šéfkuchár penziónu Energetik v Demänovskej Doline, 11. apríla 2011
šéfkuchár penziónu Energetik v Demänovskej Doline, 11. apríla 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4-6
porcie
porcie
Postup
-
1
Ľadový šalát nakrájame na malé kusy, zmiešame s na kocky nakrájanou paprikou, uhorkou a paradajkou. Všetku zeleninu dochutíme soľou, olivovým olejom, limetovou šťavou a bielym korením.
- 2
Do hotového šalátu vmiešame na masle orestované nakladané huby. Na šalát uložíme vajíčko uvarené na mäkko a posypeme ho nastrúhaným parmezánom.
- 3
Na masle opečieme plátky predpečených kačacích pŕs a poukladáme ich na šalát. Kačacie prsia môžeme nahradiť kuracími.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
bozulka, aj mna moja maminka naucila davat do sladkych jedal trosku soli a do slanych trosku cukru a ona to mala od svojej maminy, tak to tak robievam tiez,
pekny den vsetkym:-)