60 minút
príprava
príprava
Suroviny
| Korpus: | |
| 2 bal. |
|
| 80 g |
|
| Jogurtova hmota: | |
| 250 g |
|
| 2 ks veľké |
|
| 1 ks |
|
| 2 ks |
|
| podľa chuti |
|
| podla chuti - kiwi, zavárané broskyne, červené pomaranče |
|
Postup
-
1
Korpus: Okruhlu formu na tortu vystelieme alabalom. Pomlete alebo rozmixovane Marina kekse zmiesame s rostopenym maslo. Masu vysypeme do formy, rovnomerne rozlozime a dokladne pritlacime ku dnu. Dame piect na 10 min. pri 180C. Nechame vychladnut.
-
2
V miske si zmiesame tvaroh, jogurty s praskovym cukrom a vanilkovym cukrom. Ja som dala asi 2 lyzice. Zelatinovy stuzovac od Dr.Oetkera si pripravime podla navodu a vlejeme do pripravenej jogurtovej masy.
-
3
Na vrch upeceneho korpusu poukladame ovocie podla vlastneho vyberu. Ja som dala kiwi a trosku povarene cervene pomarance. Zalejeme jogurtovou masou a nechame stuhnut aspon 4 hodiny..ja som to nechala celu noc. Vrch ozdobime podla vlastnej fantazie ovocim alebo slahackou.









Diskusia k receptu