Foto: momi
Až na vareche som objavila tento rýchly, jednoduchý a chutný zákusok. Pokúsila som sa o jeho sezónny variant. Verím, že poteší každého kto má Zobraziť celý popisAž na vareche som objavila tento rýchly, jednoduchý a chutný zákusok. Pokúsila som sa o jeho sezónny variant. Verím, že poteší každého kto má rád jabĺčka a komu dáva vôňa a chuť škorice optimizmus do života.
porcií
príprava
Postup
-
1
Vymiešajte kyslé smotany s hnedým a 2 škoricovými cukrami. Ak je smotana príliš riedka prípadne zahustite želatinovým zahušťovačom na smotanové/tvarohové dezerty.
- 2
Do hranatej nádoby poukladajte od kraja do kraja prvú vrstvu keksov. Naneste na ňu smotanovú zmes. Striedajte vrstvy smotany, keksov, jablkového pyré, keksov... atď. Koľko to dá:-)
- 3
Posledná vrstva je smotanová. Posypte ju zmesov mandľových lupienkov a škoricového cukru. Dajte do chladničky na minimálne 6 hodín. Podávajte s vyšľahanou šľahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu