Jesenné BeBe rezy

momi - fotkamomi, 16. októbra 2013
Jesenné BeBe rezy
Foto: momi

Až na vareche som objavila tento rýchly, jednoduchý a chutný zákusok. Pokúsila som sa o jeho sezónny variant. Verím, že poteší každého kto má Zobraziť celý popisAž na vareche som objavila tento rýchly, jednoduchý a chutný zákusok. Pokúsila som sa o jeho sezónny variant. Verím, že poteší každého kto má rád jabĺčka a komu dáva vôňa a chuť škorice optimizmus do života.

8
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

3 bal.
2
300 g
3 ks
2 PL
hrsť




Postup

  1. 1

    Vymiešajte kyslé smotany s hnedým a 2 škoricovými cukrami. Ak je smotana príliš riedka prípadne zahustite želatinovým zahušťovačom na smotanové/tvarohové dezerty.

  2. 2

    Do hranatej nádoby poukladajte od kraja do kraja prvú vrstvu keksov. Naneste na ňu smotanovú zmes. Striedajte vrstvy smotany, keksov, jablkového pyré, keksov... atď. Koľko to dá:-)

  3. 3

    Posledná vrstva je smotanová. Posypte ju zmesov mandľových lupienkov a škoricového cukru. Dajte do chladničky na minimálne 6 hodín. Podávajte s vyšľahanou šľahačkou.

Diskusia k receptu

danila
oceňujem tvoj nápad s tým jablkovým pyré, dávam 5 hviezdičiek, ukladám, vyskúšam
momi
ďakujem! je to tuším veľmi vďačný zákusok - tých možností je milión. už teraz mi napadá v sezóne jahod vyskúšať s jahodovou dreňou. alebo extra tip - striedať v náplni mangové pyré a mascarpone krém. alebo slivkové pyré a vanilkový krém alebo smotanu vymiešanú s grankom a nejaký kyselkavý džem napríklad pomarančový a vrch posypat strúhanou horkou čokoládou ... ajajajaj... v živote som toľko bebekeksov nekupovala:-)
olga42
moni.Prosím odpíš ako sa volá to želatinove zahustovadlo.Ďakujem
malusa
Ozaj, tvoje rezy vyzeraju a su bajecne,urcite vyskusam.Vdaka.
evanaaa
Ten stužovač majú skoro všade, aj aj ho mám doma ale ešte som sním nerobila,. Tie rezy sa mi tiež pozdávajú, iste sú chutné.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia